Wypiekany według tradycyjnej receptury na naturalnym zakwasie z dodatkiem najwyższej jakości mąki pszennej i żytniej.
Pieczywo mieszane charakteryzujące się dużą porowatością i wilgotnością, dzięki odpowiedniej technologii i użyciu naturalnych surowców.
Pieczywo o charakterystycznym smaku, produkowany z mąki pszenno-żytniej. Jest idealnym chlebem codziennym.
Wyróżniający się wyjątkowo chrupiącą skórką i niepowtarzalnym smakiem. Charakteryzujący się dwoma nacięciami w poprzek chleba.
Pieczywo o charakterystycznym smaku, bardzo zdrowy, produkowany z najwyższej jakości mąki pszennej i mąki żytniej.
Stanowi doskonałe połączenie aromatu i smaku z bogactwem substancji odżywczych. Zalecane jest przy dolegliwościach przewodu pokarmowego, dla osób z nadwagą.
Stanowi doskonałe połączenie aromatu i smaku z bogactwem substancji odżywczych. Zalecane jest przy dolegliwościach przewodu pokarmowego, dla osób z nadwagą.
Chleb zawiera bardzo dużo błonnika, witamin i minerałów. Dzięki składnikom jogurtu i mleka zaskakuje nie tylko smakiem ale i aromatem.
To idealne pieczywo dla całej rodziny, wyróżniający się chrupiącą skórką i aromatem.
Pieczywo o charakterystycznym smaku, produkowany z mąki pszennej-żytniej. Wypiekany w dużych prostokątnych formach
Pieczywo produkowane na naturalnym zakwasie z dodatkiem mieszanki wieloziarnistej.
To idealne pieczywo dla całej rodziny o sprężystym i wilgotnym miękiszu, długo zachowującym świeżość. Produkowany na naturalnym zakwasie z dodatkiem różnych nasion: siemię lniane, ziarno słonecznika i otręby pszenne
Zawiera wszystkie cenne składniki znajdujące się w ziarnie żyta. Jest źródłem witamin z grupy b, niektórych składników mineralnych: potas, wapń, cynk, żelazo.
Chleb o obniżonej zawartości sodu oraz zwiększonej ilości nienasyconych kwasów tłuszczowych. Jest źródłem białka i błonnika pokarmowego, dzięki odpowiednio dobranym składnikom: ziarna słonecznika, siemię lniane, otręby owsiane, wiesiołek
Delikatne pieczywo o łagodnym smaku i aromacie. Dzięki zawartości mleka i serwatki jest doskonałym źródłem wapnia. Przygotowane specjalnie z myślą o najmłodszych.
Kompozycja ziaren zawartych w chlebie: siemię lniane, ziarno słonecznika, śrut jęczmienny, proso, śruta sojowa, w połączeniu z płatkami owsianymi nadaje intensywny aromat i wyrazisty smak.