Pierniczki
Delikatne aromatyczne ciastka, udekorowane polewą
Mieszanka
Ciekawe i bardzo smaczne połączenie różnych rodzajów ciasteczek takich jak: rogaliki, babeczki, składane, kokoski, rurki z kremem.
Rogale kruche
Delikatne pyszne rogaliki krucho drożdżowe z marmoladą nacięte i obsypane cukrem.
Rogale babuni
Smaczne krucho drożdżowe rogaliki z marmoladą. Obsypane cukrem pudrem połączonym z cukrem waniliowym.
Smakoszki
Kruche i bardzo pyszne rogaliki z marmoladą wykonane z ciasta francuskiego.
Słoneczka
Bardzo delikatne i kruche ciasto posmarowane po wierzchu masą i przełożone marmoladą owocową.
Podusie z jabłkami
Delikatne ciasto z dodatkiem prażonych jabłek.
Składane
Wspaniałe kruche ciasteczka przekładane kremem czekoladowym. Polane polewą lub posypane cukrem pudrem. Można wykrawać dowolne kształty.
Krajanka waflowa
Chrupiący wafel przełożony delikatną masa kajmakową.
Kapuśniaczki
Kruche ciasto w połączeniu z podsmażoną kapustą nadają wybornego smaku.
Miodowe
Delikatne aromatyczne ciastka, dominuje w nich nuta miodu. Udekorowane polewą.
Ciastka przez maszynkę
Delikatne i bardzo pyszne ciasteczka wyciskane przez maszynkę. Udekorowane polewą lub posypane cukrem pudrem.
Śmietankowe
Ciasteczka są bardzo kruche i wyczuwa się w nich delikatny smak śmietany.
Gwiazdki
Kruche ciasteczka z dodatkiem marmolady w kształcie gwiazdek.
Kruche z marmoladą
Pyszne i delikatne ciastka z dodatkiem marmolady. Wspaniale smaku ją do kawy lub herbaty.
Babeczki z kremem
Babeczki wykonane są z ciasta kruchego wypełnia je pyszny krem o różnych smakach: czekoladowym, kokosowym, śmietankowym, kawowym, toffi.
Rurki z adwokatem
Chrupiące kruche ciasto, pękające i lekko się kruszące z nadzieniem z adwokatem.
Rurki z kremem
Chrupiące kruche ciasto, pękające i lekko się kruszące z pyszną bitą śmietaną
Ptyś
Delikatne pyszne ciasto nadziewane pianą zaparzaną. Obsypane cukrem pudrem.
Eklerki
Pyszne chrupiące eklerki przekładane bitą śmietaną. Udekorowane polewą lub posypane cukrem pudrem.
Paluszki francuskie
Lekkie paluszki wykonane z ciasta francuskiego, obsypane kminkiem i solą.
Paluszki z kminkiem
Delikatne kruche paluszki obsypane kminkiem i solą. Bardzo dobre do barszczu.
Kapuśniaczki
Kruche ciasto w połączeniu z podsmażoną kapustą nadającą wybornego smaku.
Croissant
Chrupiące rogaliki zrobione z ciasta francuskiego. Nadziewane kremem o smaku adwokata.
Pączusie serowe
Delikatne pączusie z dodatkiem sera.
Oponki
Wypiekane tak, jak w każdym domu, w głębokim tłuszczu. Bardzo smaczne najpopularniejsze w karnawale.
Chrust
Delikatne ciasto kruche o finezyjnym kształcie.
Babeczki arachidki
Babeczki wykonane są z ciasta kruchego wypełnia je pyszna masa kajmakowa z dodatkiem kawałków orzechów arachidowych.
Mufinka jogurtowa
Delikatne ciasto jogurtowe z dodatkiem owoców kandyzowanych.
Koperty francuskie
Delikatne chrupiące wykonane z ciasta francuskiego nadziewane słodkim białym serem.
Bajaderka
Ciekawe połączenie okruszków, polewy i rodzynek.
Bezy
Ciekawe połączenie białek z cukrem pudrem.
Groszek ptysiowy
Sparzone ciasto ptysiowe, z którego powstają małe i lekkie groszki.
Choinka
01Delikatne aromatyczne ciastka, udekorowane polewą i połączone w jedną całość.