lekkie, delikatne ciasto do kawy- ciekawe połączenie serka mascarpone z malinami okryte migdałowa bezą
Wyjątkowo delikatny placek o aksamitnym smaku wiśni, ponczowany, nadający tym samym niepowtarzalny smak
delikatny placek doskonale nadający się do kawy. Ciemny biszkopt w połączeniu z puszystą masą, bitą śmietaną i herbatnikami
tworzą wspaniałą całość
Pyszne ciasto wykonane z biszkoptu orzechowego przełożone masą budyniową, na którą wyłożone zostają delicje o smaku toffi. Całość wykończona ładną dekoracją i polewą.
Ciasto kruche pokryte prażonymi pokrojonymi w kostkę jabłkami z cynamonem. Całość zostaje pokryta cienką warstwą ciasta kruchego i posypana cukrem pudrem.
Biszkopt przełożony pyszną masa bananową. Wierzch zalany owocowa galaretką. Bardzo dobry na upalne dni dodający orzeźwienia.
Wspaniałe połączenie biszkoptu jasnego, ciemnego, orzechowego i kokosowego. Przełożone zostają masą kawową.
Wyjątkowe ciasto z biszkoptu ciemnego i orzechowego. Przełożone masą budyniową i wykończone polewą czekoladową.
Ciasto zostaje wykonane z dwóch biszkoptów ciemnych. Dodatkowe uzupełnienie stanowią herbatniki, do których dokładamy masę cappuccino.
Ciekawa kompozycja biszkoptu orzechowego z biszkoptem jasnym połączonych marmoladą morelową. Smak uzupełnia delikatna masa kawowa.
Wspaniałe połączenie biszkoptu, miodu, sparzonego i zmielonego maku. Ciasto przełożone masą i zastygniętą galaretką. Całość zostaje zalana polewą i obsypana kokosem.
Wyrób wykonany z ciemnego biszkoptu. Oryginalnie połączony w dwóch blatach orzechami i prażonym kokosem. Całość zostaje przełożona masą kakaową.
Wyrób wykonany z jasnego biszkoptu pokryty prażonymi jabłkami połączonymi z galaretką i śmietaną śnieżką. Całość przełożona masą budyniową.
Ciasto wykonane z jasnego biszkoptu, przełożone masą budyniową, wykończone zostaje podsmażonym kokosem.
Ciasto kruche wyłożone sparzonym i zmielonym makiem. Wzbogacony zostaje aromatyczną skórką pomarańczową. Całość wykończona ciastem kruchym i obsypana cukrem pudrem.
Delikatny jasny biszkopt przełożony masą i zalany galaretką smakową z dużymi kawałkami różnych owoców.
Ciasto kruche, na które nakładamy kubki maku i orzechu. Całość przykrywamy puszysta masą twarogową.
Bardzo smaczny wyrób wykonany z jasnego biszkoptu tłuszczowego. Przełożony wyśmienitą masą budyniową i jabłkową, w skład której wchodzi galaretka.
Biszkopty ciemne przełożone masą serową, wierzch wyłożony owocami, które zostają zalane galaretką.
Spód ciasta wykonany jest z jasnego biszkoptu. Oryginalnie połączony zwiniętymi roladami pokrojonymi kawałkami owoców i masą. Całość zalewamy galaretką smakową.
Ciasto piernikowe ucierane przełożone powidłem. Całość zostaje wykończona polewą czekoladową lub mleczną.
Wyjątkowe ciasto z biszkoptu orzechowego składające się z masy owocowej, na którą wyłożone zostają brzoskwinie. Całość zostaje zalana galaretką smakową.
Delikatne i puszyste dwa biszkopty – jasny i ciemny ułożone na przemian i przełożone pyszną masą budyniową.
Ciasto kruche przełożone masą budyniową i marmoladą. Wykończony zostaje glazurą cukrową z orzechami.
Biszkopt przełożony bitą śmietaną połączone z galaretką. Wierzch udekorowany mandarynkami.
Ptasie mleczko na soku należy do grupy ciast o bardzo delikatnym orzeźwiającym smaku. Jego podstawą jest jasny biszkopt. Kolejna warstwa to delikatny budyń. Ugotowany na soku oraz bita śmietana. Całość dopełniają herbatniki pokryte cienką warstwą lukru z nutką cytryny.
Ciekawa smakowa kompozycja ciasta kremu owoców i bezy kokosowej. Spód ciasta to puszysty jasny biszkopt pokryty masą budyniową z kawałkami brzoskwiń, ananasów i owoców koktajlowych z zalewy. Następną a zarazem wierzchnią warstwą stanowi białkowo-kokosowy placek udekorowany polewą czekoladową.
Klasyczne ciemne ciasto przełożone bitą śmietaną i polane polewą czekoladową. Dekorujemy resztą kremu lub wiśniami kandyzowanymi.
Ciasto wykonane na bazie jasnego biszkoptu przełożone masą budyniową i suszonymi śliwkami, które wcześniej zostają namoczone w alkoholu. Całość zalewamy ciemną polewą.
Tradycyjny i typowo domowy sernik. Puszysta warstwa sera wzbogacona zostaje aromatyczną skórką pomarańczową, bakaliami i rodzynkami.
Ciasto orzechowe połączone z bitą śmietaną i prawdziwą czekoladą. Wierzch udekorowany wiśniami kandyzowanymi.
Puszysta masa twarogowa na kakaowym spodzie. Całość zostaje wykończona cukrem pudrem.
Ser zostaje wylany na całą blaszkę. Na całość nakładamy małe kubki sparzonego maku. Wykończony zostaje cukrem pudrem.
Ciasto kruche przełożone masą grysikową i marmoladą. Całość zostaje wykończona polewą i kolorową dekoracją.
Wyjątkowo kruche i delikatne ciasto przełożone masą budyniową i powidłem. Dodatkowym uzupełnieniem placka jest pyszna beza, która później zostaje obsypana orzechami.
Smakowi te ciasto powstałe z blatu kruchego spodu francuskiego pokrytego dużą ilością lekkiego kremu budyniowego z lekką nutą adwokatu i dodatkiem bitej śmietany. Warstwę kremu pokrywa cienkie puszyste ciasto biszkoptowe. Dla uzupełnienia kompozycji posmarowany jest mleczną masą o smak u toffi.
Wyjątkowo cienkie kruche blaty ciasta francuskiego przełożone dużą ilością kremu śmietankowo-budyniowego wykończone białą mgiełką z cukru pudru.
Puszysta rolada z ciasta biszkoptowo-tłuszczowego. W jej skład Wchodzi masa owocowa i kawałki galaretki, które zostają zawinięte w cieście.
Spód biszkoptowo-tłuszczowy przełożony zostaje kremem kakaowym. Całość wykończona polewą i dekoracją.
Bardzo smaczny makowiec długo zachowujący świeżość i aromat. Mak sparzony z bakaliami zawijany w cieście, dekorujemy skórką pomarańczową i polewą.
Delikatne smaczne ciasto pełne korzennego aromatu. Polane polewą lub posypane cukrem pudrem.
Wspaniały smak ciasta drożdżowego z puszystym serem, sprzedawany wg wagi.
Kruche, delikatne ciasto wielkanocne przełożone sparzonym makiem lub serem. Powierzchnię zdobią kolorowe owoce i bakalie.