delikatny placek doskonale nadający się do kawy. Ciemny biszkopt w połączeniu z puszystą masą, bitą śmietaną i herbatnikami
tworzą wspaniałą całość
Wyróżnia się obecnością cennych składników dietetycznych i odżywczych. Dzięki zawartości lnu, soi posiada niepowtarzalny smak, zachowując długo świeżość.
To idealne pieczywo dla całej rodziny o sprężystym i wilgotnym miękiszu, długo zachowującym świeżość. Produkowany na naturalnym zakwasie z dodatkiem różnych nasion: siemię lniane, ziarno słonecznika i otręby pszenne
Kompozycja ziaren zawartych w chlebie: siemię lniane, ziarno słonecznika, śrut jęczmienny, proso, śruta sojowa, w połączeniu z płatkami owsianymi nadaje intensywny aromat i wyrazisty smak.
Delikatne pieczywo o łagodnym smaku i aromacie. Dzięki zawartości mleka i serwatki jest doskonałym źródłem wapnia. Przygotowane specjalnie z myślą o najmłodszych.
Chleb o obniżonej zawartości sodu oraz zwiększonej ilości nienasyconych kwasów tłuszczowych. Jest źródłem białka i błonnika pokarmowego, dzięki odpowiednio dobranym składnikom: ziarna słonecznika, siemię lniane, otręby owsiane, wiesiołek